20 Kasım 2014 Perşembe

Yazdan kalma bir günde demek isterdim ama...

Sabah uyandım, daha doğrusu uyanmak zorunda kaldım. 2 gündür oğlum hasta ve geceleri pek uyumadığım için kendiliğimden uyanmam pek de mümkün değil. Hasta dediğime bakmayın 06:30 da cin gibi uyanma kapasitesi var oğlumda. Ee mecburen ben de uyandım, kahvaltı , temizlik, okul işleri derken ne yapsam da içim açılsa dedim. Aklıma yazın sevgili Pınar'ın bebeği için yaptığım doğum hazırlıklarını paylaşmadığım geldi. Ne duruyorum paylaşayım o zaman. Yazdan kalma bir gün olmasa da yazdan kalma bir anı olsun. 
 
Pınar'ın doğumundan yazlığa gitmeden 3-4 gün önce haberim oldu. Tatile hiç bir şey götürmeyeceğim derken bir de bakmışım ne var ne yok bagajda yerini almış.

Tabii ki benim en büyük problemim fotoğraf çekmek, Son ana kadar bekleyip sonra da uygun ışık bulamıyorum. Bir de tshirtler ne kırışık aaa çok ayıp demeyin, Yazlıktaki ütümüz  ne yazık ki bu sene bize fena kazık attı ve ben de tshirtler çekerse diye yıkadığım için iyice kırışmış oldu. Durum budur yani yoksa tshirtler kabalığımdan kırışık değildir. 

Diyeceklerim bundan ibaret, haydi iyi seyirler...

Sıraç bebeğin kapı süsü 






                                      

Sıraç bebeğin takı yastığı



    

                       


 Sıraç bebeğin, annesinin ve babasının tshirtleri


Sıraç bebeğin doğum şekerleri kavanozlarına eklenecek magnetler rozetle.com'dan



Annemin ördüğü kuzucuk



İşte bu da genel görünüm 





2 yorum: